Oprala je kosu Koka-kolom, a nakon dvije nedjelje nije mogla da povjeruje šta joj se desilo! | isfurano!

Autor:
Objavljeno: 19. 10. 2017
Kategorije: Unterhaltung

Oprala je kosu Koka-kolom, a nakon dvije nedjelje nije mogla da povjeruje šta joj se desilo!

Koka-kola je jedno od najpoznatijih pića na svetu! Iako je svi volimo, često slušamo polemike o tome da li je zdrava. Možda spadate u onu grupu ljudi koja izbegava da je pije, ali evo nekoliko predloga kako ovo ,,smeđe zlato” možete iskoristiti na pametan način.

 

Moćan čistač

.

.

shareablyZagorelu posudu nalijte mešavinom Koka-kole, deterdženta i tople vode. Ostavite da stoji nekoliko minuta i zatim istrljajte. Posuda kao nova!

 

Žvaka u kosi više nije problem!

.

.

shareablyKo god ima decu, sigurno se susreo sa ovim problemom. Iz dečijih usta, žvaka završi u njihovoj kosi. Jednostavno umočite ulepljeni pramen kose u posudu sa Koka-kolom i sačekajte nekoliko minuta. Problem rešen!

 

.

.

shareablyNiste zadovoljni nijansiranjem pramenova koje vam je uradio frizer? Nikakav problem! Koka-kola će ublažiti prelaz između boja, a takođe vas osloboditi ispucalih krajeva. Potopite glavu u Koka-kolu na nekoliko minuta, isperite, a zatim operite šamponom. Voilà!

 

Zbogom rđo!

.

.

shareablyDajte starim, metalnim i zarđalim predmetima novi sjaj. Operite ih Koka-kolom i rezultat je zagarantovan!

 

Prolećno čišćenje.

.

.

shareablyProleće je vreme za generalno čišćenje. Da bi prozori opet bili besprekorno čisti, istrljajte ih Koka-kolom i sačekajte nekoliko minuta. Zatim ih očistite regularnim sredstvom za čišćenje prozora. Rezultat će vas oduvati!

 

Rešenje za stare fleke.

.

.

shareablyVolite svoj stari drveni sto, ali je on pun fleka? Utrljajte na ta mesta Koka-kolu i gledajte kako smeđa magija deluje. Nakon nekog vremena isperite sto vodom, kako ne bi bio lepljiv.

 

Pa-pa masne fleke.

.

.

shareablyMasne fleke na odeći ponekad uopšte nije lako ukloniti. Ali ako imate Koka-kolu, ne morate da brinete. Najbolje je da je sipate direktno na fleku, ostavite par minuta, a zatim regularno operete u mašini za veš.

 

Čistač wc-šolje.

.

.

shareablyĆišćenje klozetske šolje niko ne voli. Međutim, uz pomoć Koka-kole, ovaj posao je mnogo lakši i efikasniji. Jednostavno sipajte Koka-kolu u šolju i ostavite neko vreme. Zatim je istrljajte četkom i isperite. Besprekorno čisto!

Da li znate još neki zgodan trik sa Koka-kolom?

Zanimljivo, zar ne? Podelite ove savete sa prijateljima, otkrijte i njima trikove 😉