Žena je bacila svog psa u kontejner! Posle 3 dana, natjerali su je da zažali zbog toga! | isfurano!

Autor:
Objavljeno: 18. 10. 2017
Kategorije: News

Žena je bacila svog psa u kontejner! Posle 3 dana, natjerali su je da zažali zbog toga!

Ljudi nas ponekad iznenade svojom okrutnošću i nemarom, pa ne možemo da poverujemo da je neko u stanju to da uradi. Vlasnica psa po imenu Šapica, uradila je nešto nezamislivo.

Izgladnjivala je jadnu životinjicu, a zatim je bacila u smeće. Želela je da se preseli u Teksas kod svog dečka i htela je da se otarasi životinje. Šapica je provela 3 dana u kontejneru, dok je smećari nisu našli i odveli na kliniku za životinje.

Oni su bili zatečeni onim što se psu desilo. U klinici za životinje, Šapica se brzo oporavila, a naročito je prirasla za srce Megan, koja se o njoj brinula danonoćno.

Slučaj su prijavili policiji, koja je lako pronašla vlasnicu psa, zahvaljujući čipu koji je pas imao. Ona je uhapšena, naplaćena joj je kazna od 600 dolara i upućena je u ustanovu za mentalno zdravlje. Naravno, Šapica joj nikad neće biti vraćena.

Udomila ju je Megan Fric, koja se o njoj brinula na klinici za životinje. Ona planira da je obuči da bude terapijski pas, pošto obožava ljude, uprkos onome što joj se desilo.

VIDEO

Podelite ovu priču saprijateljima na Fesjbuku.